Скочи на садржај

Montanaro

Naš tim

Rastko Popović

Rastko Popović

Osnivač organizacije i vodič

Rastko Popović

Čovek sa više licenci nego godina

0 +
Godina iskustva u planinarenju
0 +
Vrhova preko 2.500m
0 +
Licenci i sertifikata

Upoznajte Rastka, osnivača organizacije Montanaro Adventure Tribe – vodiča sa preko 10 godina iskustva u planinarenju i više od 50 popetih vrhova iznad 2500 metara nadmorske visine.

Svoje pionirske dane više je provodio u planinama i na obukama nego za školskom klupom. Rastko je jedan od najmlađih licenciranih vodiča Planinarskog saveza Srbije. Osim toga, uspešno je završio brojne obuke u civilstvu i vojsci, fokusirane na alpinizam, orijentaciju, prvu pomoć i spasavanje.

Tokom svoje bogate karijere, Rastko je vodio hiljade klijenata kroz planine Balkana i Evrope.

Poznaje planine Balkana bolje nego brendove piva, za koje je takođe stručnjak.

Ilija Ilić

Ilija Ilić

Vodič

Ilija Ilić

Više ima pređenih kilometara u nogama nego pameti u glavi!

0 +
Godina iskustva u planinarenju
0 +
Vrhova preko 2.500m
0 +
Licenci i sertifikata

Svoju mladost provodi penjući se, skijajući i vozeći bicikl po vrletima Šar-planine. Sa šest godina, započinje svoje prve planinarske korake i penje svoj prvi vrh iznad 2500 metara nadmorske visine. Prvu planinarsku turu organizuje sa šesnaest godina na Šar-planini, za koju je usko specijalizovan. Do današnjeg dana, vodio je stotine grupa po planinama Srbije i Balkana.

Član je Planinarskog saveza Srbije od 2012. godine i popeo se na preko 20 vrhova iznad 2500 metara nadmorske visine. Godine 2019. uspešno završava obuku za spasioca na planinama. Tokom zimskih meseci, organizuje ture turnog skijanja.

Njegov hobi uključuje ispijanje piva sa ostalim članovima Montanara, zdravu ishranu (slanina, kajmak, pršuta) i još mnogo različitih ludorija.

Luka Petković

Luka Petković

Vodič

Luka Petković

Prva igračka mu je bila topografska karta

0 +
Godina iskustva u planinarenju
0 +
Vrhova preko 2.000m
0 +
Licenci i sertifikata

Zakleti Zemunac koji svoju hiperaktivnost leči dugim šetnjama, đuskanjem i vožnjom bicikla, a nesanicu obara sa nogu noćnim penjanjem na planini pod otvorenim nebom, što mu predstavlja posebnu draž.

Diplomirani geograf sa licencom za dobar provod i zabavu, smatra da je fakultetska diploma samo izgovor za poslovne sastanke i sofisticiran pristup s ljudima. Međutim, iza toga žudi za narednom akcijom po terenima koje je godinama nestrpljivo čitao i slušao.

On je jedini licencirani turistički vodič koji je više hodao po planinskim stazama i kanjonima nego po širokim gradskim bulevarima. Glavni hobi mu je restauracija omiljenog ljubimca, „mečke iz 1988. godine“, s više popravki nego kilometara na putu.

Čovek sa neverovatnom energijom koju uvek rado prenosi na ostatak ekipe, zadužen je za dobru atmosferu od prve do poslednje sekunde. Kao PR i maskota tima, u društvu je poznat kao Lav – uvek veseo i nasmejan, 101% ekstrovertan i otvoren za nova poznanstva, s njim bi i kamen propricao.

0691516160

INSTRUKCIJE ZA UPLATU - Učlanjenje

Uplatilac: Vaše ime, prezime i adresa

Svrha uplate: Učlanjenje za IME I PREZIME

Primalac: Montanaro Adventure Tribe, Balkanska 18/5 11000 Beograd

Šifra plaćanja: 289

Iznos učlanjenja sa osnovnim osiguranjem: 1.000 rsd

Iznos učlanjenja sa dopunskim osiguranjem: 3.000 rsd

Račun primaoca: 160-6000001813687-09