Скочи на садржај

Montanaro

O nama

Naša priča

Montanaro je plemenska zajednica mladih vodiča i stručnjaka sa jasnom vizijom – pokazati i približiti manje poznatu stranu prirode

Mi smo tu da Vas povedemo dalje od standardnog, želimo da osetite puls zemlje pod nogama, da postanete deo prirode i da pronađete svoju suštinu u njoj. Želimo da podstakemo buđenje onog primarnog i iskonskog u Vama, da zaboravite na svakodnevne brige i prepustite se avanturi života. Neka naše avanture budu tvoj izlazak iz zone komfora, tvoje putovanje ka beskrajnoj i nestvarnoj lepoti najuzbudljivijih prirodnih lokaliteta Sveta.

hiker-at-a-mountain.jpg

Tvoj jedini zadatak je da se odlučiš kuda želiš ići, da izabereš lokaciju od svega što smo pripremili,  a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo. Sigurnost svakog pojedinca koji krene sa nama je  naš apsolutni prioritet – svaku našu avanturu vode iskusni i licencirani planinarski vodiči uz pratnju minimalno jednog spasioca na svakoj avanturi. Tvoja bezbednost je zagarantovana i uvek na prvom mestu, zato svaki  trenutak koji doživiš postaje vredan pamćenja i nešto što će te motivisati i podstaći u budućnosti.

Gde te vodimo nije ograničeno, kao što bez ograničenja garantujemo  vidikovce koji će ti oduzeti dah, zalaske sunca koji bude najdublje emocije i avanture koje će pomeriti tvoje granice adrenalina. Noć i snivanje pod  zvezdama, priče oko logorske vatre, uz gitaru, neki dobar zagrljaj i neizostavno pivo su deo svakog putovanja sa nama. A najvažnije od svega, obećavamo ti da ćeš na našim avanturama otkriti  divlju, avanturističku stranu sebe i mnoge kapacitete koje imaš.

Da li je sve spremno za odgovor na zov divljine? MI smo spremni, a ti?

0691516160

INSTRUKCIJE ZA UPLATU - Učlanjenje

Uplatilac: Vaše ime, prezime i adresa

Svrha uplate: Učlanjenje za IME I PREZIME

Primalac: Montanaro Adventure Tribe, Balkanska 18/5 11000 Beograd

Šifra plaćanja: 289

Iznos učlanjenja sa osnovnim osiguranjem: 1.000 rsd

Iznos učlanjenja sa dopunskim osiguranjem: 3.000 rsd

Račun primaoca: 160-6000001813687-09